Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~eka~

vågorna vaggar mig mot strand

mot den vackraste, min älskades hand

 

vyss våg

vila i sång

lyss liv på min kärlekssång

 

vågor riva i skinnet

sliten gammal jag är nu

rest på hav allt från blida och stilla

till floder som nöter så illa

 

flyr på gäss så vita

skyndsamt för att nå trygga hamn

få landa i din famn

 

 




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-04 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~