Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur: "På Resa - mellan framåt och tillbaka" (reviderad)


Flatulens...

 

 

För övrigt tycker jag att "flatulens"
kan framstå som ett väldigt roligt ord,
som används alltför sällan på vår jord
där magar springer runt och väderspänns.

Men frågan som ju uppstår då med ens,
hos människor kring varje middagsbord,
är vad man nu ska kalla denna hord
av människor med flatulenstendens.

Kan människan betraktas "flatulent"
om den tendensen ligger där latent?
Och därmed uppstår andra svåra val.

Om flatulensen pågår mer konstant,
ska man då anses som en "flatulant"?
Fast frågan förefaller rätt anal.

 

 

 

 

 




Bunden vers (Sonett) av OmE
Läst 407 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-04 22:22



Bookmark and Share


  Minkki VIP
vilken vänligt skön humor i ädel tappning!
2013-02-12

  korpfjäder
Härligt att läsa en sonett kring ett så sällsamt begrepp!
2013-02-05
  > Nästa text
< Föregående

OmE
OmE