Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen beskrivning


Ingen Rubrik

Ingen text

kan förklara

ingen rubrik
visa vad det rör sig om

ingen beskrivning
på innehållet

ingen förvarning
inga begrepp
om vad det är

helt obegripligt
utan förord

inga läppar med öppning
inga byxor eller annan klädsel
förresten är det fritt fram att
sätta vilka ord man vill på det

ganska naket, nej helt och hållet avklätt
så ingen käpp ingen hatt eller rock
kanske bara skor och puder på mina ögonlock

tänk om det smakar blaha och äckelpäckel
ingen vill äta orden inte ens med sked
nej varför ens köpa orden och slicka på dom

pröva går ju alltid fast man inte vet
man vill ju inte köpa grisen i säcken
så det är lika bra att undvika prova

man vet vad man har men inte vad man får
jag tar min väska och fyller den med ord
dom ligger huller om buller med kaos och kris
fast är likt fröer att plantera där jag står

NU gäller det att finna näringsrik jord!
fylla innehållet med en kärleksfull vår...




Fri vers av demonsson
Läst 168 gånger
Publicerad 2013-02-04 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

demonsson
demonsson