Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar dig!

Där jag kommer ifrån
Bygger de höga murar

Runt mig, (kvinnan)
De luktar i min mun

om jag någonsin
sagt

JAG ÄLSKAR DIG!
av min egen vilja

mina känslor
begränsas till en ras,
och en tro




Fri vers av Diva
Läst 326 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-05 10:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Frigör dig!

Frigjort dig?

Du är fri nu!!
2013-02-05

    ej medlem längre
en berörande sanning ...
2013-02-05

    ej medlem längre
berör..
2013-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Diva
Diva