Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av en haiku av Jaseph


Vintern vänder inte blad

Det blir snö i kväll
Vintern vänder inte blad
som vissa andra




Bunden vers (Haiku) av Annika J
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-05 19:49



Bookmark and Share


  Maria T
Men snart kommer
snödropparna
2013-02-25

  Bibbi VIP
Gillar.
2013-02-18

  © anakreon VIP
Rolig och välformulerad haiku!
Calle
2013-02-09

  Annika Persson
min vinter vänder blad
tallar på gården
2013-02-05

  walborg
Vintern kämpar på till sista orken - sen är det slut!
2013-02-05

  Jaseph
Länge leve kung Bore!
2013-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Annika J