Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland, när jag åker tåg...



Ibland, när jag åker tåg förbi en kossa, som står för sig själv och är snygg under ett träd vid kanten till Säveån i solnedgången, så kan jag tänka att: -Ja, jag skulle nog vilja vara en ko.

Fast kanske inte när det regnar...

...och kanske inte heller på vintern då man måste stå still i samma bås utan internetuppkoppling.

Men sådana där fina försommarkvällar när solen står lågt skulle det vara fint.

Fast jag behöver ju inte vara ko för att få stå under ett träd vid Säveån i solnedgången. Men då kanske kossan skulle bli lite sur för att jag inkräktar på det enda riktigt bra hon har som bara är hennes? Så det kanske är bättre om jag bara kan ta och njuta av hur fint det ser ut och vara glad för det jag har?

Mmm, så är det nog....

...Te...

.... ibland tycker jag att det skulle vara gott med en kopp te.







Prosa av OmE
Läst 294 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-06 09:23



Bookmark and Share


  Rosmarin
Vilken fin lite underfundig betraktelse
2013-02-15

  vera gade VIP
trevlig utflykt i det gröna...
2013-02-06
  > Nästa text
< Föregående

OmE
OmE