Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Jobbiga dagar

 

två jobbiga dagar

när allt hänt som jag

helst inte vill ska hända

 

nu hände det

hjälp det har jag fått

det blev många

telefonsamtal

 

äntligen ikväll

som kom den nya

kyl och frysen på plats

efter att stått i gången

mellan hallen och köket

ett dygn

 

jag börjar förstå att var man

än bor så gäller det att ringa tjata

för att det till slut ska bli gjort

när något går sönder

 

anits 5 februari 2013




Fri vers av anits VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-06 08:58



Bookmark and Share


  Maria T
Jobbigt att få vänta
så länge
2013-02-12

  Anya VIP
Joo man får vara stark i utsatta situationer. Bra beskrivet.
2013-02-08

  Sofhia Wirström
ja man får stå på sig
mycket
hela tiden
i detta samhälle
kram
2013-02-06

    ej medlem längre
Har skottat av bilen å parkeringen så det var min jobbiga dag!
2013-02-06

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det gäller att stå på sej...men det är tråkigt att tjata...
2013-02-06

  Bibbi VIP
Ja, man får stå på sig.
2013-02-06

  Eva Helene VIP
Skönt när allt är på plats, nu får du passa på att njuta! Vacker vinterbild!
2013-02-06

    ej medlem längre
dagens verklighet..
2013-02-06

  Lars Hedlin
Bra skrivet..ja tyvärre nverklighet idag...men gälleratt stå på sig och modigt fortsätta..varm kram till dig :)
2013-02-06
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP