Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om en inre del, mer intuitiv, mindre konkret och praktisk


Du min vän

 

Åh, så länge jag har väntat

 

dig

 

som är

 

en sådan

 

viktig del 

 

av mig

 

Utan dig så är jag platt och 

 

intet

 

Kom, kom lek med mig

 

och ta mig nu vid handen

 

Så ska jag visa 

 

alla fina blomsterlanden

 

O, kom och lek med mig

 

jag manar

 

alltmedan mörkret stilla

 

planar ut

 

och dagen vaknar

 




Fri vers av Sommarnattsljus
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-06 09:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den här är fin - applåder..
2013-02-16

  wildah
Tycker om dina texter, inte minst den här!
2013-02-16

    ej medlem längre
Så vackert!
2013-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus