Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svinhjord




Det formella ställt mot det emotionella. Unikum i konsumtion. Arbeta. Reproducera. Shoppa. Förtära. Repetera. Det transnationella ställt mot det spirituella; som köttet mot anden i den unikfödda varelsen. Den själlösa suggans ättelägg.



Det antibakteriella ställt mot salmonella. Arbeta. Reproducera. Shoppa. Förtära. Repetera. Skrik högt och skrik gällt men skrik så unikt. Metallbänken kall och kantig mot skinnet. Som kolvar gå i pannben, pumpande pistonger i symmetrisk samklang.



De sondmatade småsvinen ställt mot de avmagrade, med krökta betar förvildade. Arbeta. Reproducera. Shoppa. Förtära. Repetera. Konvulsioner i kadavret, trädd på krok och agnad, flådd och hängd. Alltjämnt unika, men för utjämnaren alla lika.
Så lika.




Fri vers av Sundin
Läst 135 gånger
Publicerad 2013-02-06 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sundin