Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gråter... en passionshistoria

 

Det gråter en jord

 

tyst ropar en smärta,

 

 vibrerande sång

 

i själen

 

Den är vild och hög

 

från djupaste grav

 

den spränger upp under kälen.

 

Den skriker: Slå ut!

 

En värkande knut

 

är en knopp som ej kan kontrolleras

 

Fast den tycktes helt död

 

nu den lyser med glöd

 

vildheten sig ej tillät  kremeras

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Sommarnattsljus
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-06 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus