Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är slut mellan Gud o mig, som någon annan sa

Din längtan står skriven
över hela dig
Min längtan är det enda som står
mellan dig o mig

Jag har staplat nederlag på hög länge
Är ett fyllo o en knarkare o en dåre
ingen är som du
Livet är ett lyckohjul o
mitt nummer tycks aldrig ropas upp
ändå kom du
Jag har börjat längta till dom andra
dom på bänken
dom på plattan
Fyllona, knarkarna o dårarna
Min tillvaro är aldrig utan nåd
Du försöker bryta dig in
Jag bedövar hjärtat o bröstet med allt jag kan
tar en paus, en vila
innan jag vet om det känns det hemtrevligt
Pausen har blivit hela mitt liv

Jag är inte otrogen för att hitta någon annan
det lovar jag dig
utan för att bevisa mig själv rätt
bekräfta det enda jag kan

Jag är så rädd för dig




Fri vers av fröken pia
Läst 283 gånger
Publicerad 2006-02-21 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken pia