Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskyddad


intill flodbädden
vaggad av vågor
omfamnade hon
den övergivna

vaknade till
koltrastens sång
på morgonen

hjärtat oskyddat




Fri vers av Rachel Roth
Läst 368 gånger
Publicerad 2006-02-21 09:09



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Ursäkta om detta inte blir långt eller konstruktivt, men: Oh herregud vilken dikt.

Hinner egentligen inte kommentera dikter för tillfället men ibland känner man sig alltför starkt kallad för att kunna låta bli.

Tack!
2006-02-21

  Per Rydberg
En naken, utgivande text.
Som vägda på guldvåg
skildrar dina vardagsord
en stämning där
tomhet och minnen
blir bestående;
så ser jag det.
På sätt och vis
är det vad du
inte skriver som
ger stämningen!!
2006-02-21

  rebecca d VIP
fint att famna sin övergivna (i drömmen?)...skyda sig själv?? oskydad= känns hotfullt, men då kan hända ngt.....
2006-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth