Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är jag avstängd nu?


Inatt reds jag av marorna
som jag aldrig blivit riden förut
jag skrek och grät
när skräcken vägrade släppa taget
Morgonljuset kom med lättnad
och en befriande tomhet
en möjlighet
att överleva
ännu en dag




Fri vers (Fri form) av Bellissima
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-07 07:59



Bookmark and Share


  Magica VIP
Drömmar oavsett hur illa det vi drömmer om känns, är Läkande för oss.
Men skönt att vakna efter en mardröm förstås!
Drömlexikon är kanonbra, om du inte har det, kan jag tipsa om. :)
I slutet där du skrivet om att du vaknar till tomheten känner man verkligen obehaget dubbelt...får en känsla av desperation som du låser inne, men som kämpar i sin ensamhet om att få komma ut. Väl skrivet, berör.
2013-02-08

  SatansSon VIP
Tycker jag om.
2013-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima