Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga direkt orginella tankar precis, but I´m so fucking ordinary from time to time

Om
jag bara hade varit den jag är idag
fast 20år yngre
vad hade jag gjort då?
fast
jag hade ju inte varit
den jag är idag
om inte allt var som det var
om allt inte blev som det blev
Det finns inga om
men ändå....
Om
jag bara
hade läst konst i Kiruna
eller var fan som helst
istället för att välja att byta blöjor
på ålderdomshem
och skaffa barn som tonåring
Om jag inte lämnat min min ungdom
åt framtiden
Om
jag hade backpackat i Asien
klättrat i Himalaya
Varit au-pair i USA
biståndsarbetat i Afrika
levt mina drömmar
de drömmar som fanns då
vart hade det lett mig....?
Kanske till samma
linsätande neurotiska rödtott
som jag är idag
fast kanske med andra kringelikrokvägar i livet
och med andra sorger i bagaget
...
Vem vet
det finns ju inga
om




Fri vers (Fri form) av Bellissima
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-08 09:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellissima