Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte så här

Så här var det inte meningen att det skulle bli
inte alls
ingenting blir någonsin
som man tänkt sig
inte ett jävla dugg
Jag skulle ju haft 3 barn
och kanske en sladdis
en man
och ett förutsägbart liv
Jag skulle INTE
ha två barn
med två eländen till karlar
Jag skulle INTE
få hjärtat sönderslitet
eller krossat andras och mitt eget
på löpande band
Jag skulle ABSOLUT INTE
kliva ut ur någon garderob
Jag visste ju inte ens att jag satt där
Jag skulle inte bli fast
när jag skulle bli fri
Jag skulle inte
bli svag och nedbruten
och tappa den där gnistan
som alltid drivit mig framåt
Nej...
Det blir aldrig som man tänkt sig
aldrig som man vill
Men mitt i allt
kanske allt har sin mening
i det stora hela
Kanske en vacker dag
landar allt
på sin rätta plats




Fri vers av Bellissima
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-08 09:20



Bookmark and Share


  Maria T
Kanske är det så
2013-02-09

  SatansSon VIP
Himlen är meningen.
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima