Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fingeravtryck


Du klättrar längs fönsterkarmar
målar fingeravtryck på väggarna
och slipar kanterna
med dina blickar

Likt en bortkastad legobit
i en brusande ocean
slungas du
genom tankar och drömmar
mellan förtvivlan och hopp
om en hjälpande hand
innan vågorna
- livets vågor
tar ditt synfält
ifrån
dina ögon




Fri vers av Hanna Pilbom
Läst 540 gånger
Publicerad 2006-02-21 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Pilbom
Hanna Pilbom