Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gomorron Sverige





Gomorron Sverige
Alla kränkta små svin
En molotov rakt opp i brasan
Jag har gott om bensin


Är du fattig fet och ful
Är du blatte eller svenne
Vems mamma är en hora
Och vem har inte några vänner


En tår för de glömda offren
Alla utsatta medelklassjournalister
De få kvinnor som i pöbeln syns
Tvingas dit av patriarkala fascister


Spotta ner i cyberbrunnen
Se vad som till ytan flöt
Digital eller analog ansvarsfrihet
Såg det ut som om hon njöt


Så du säger jag är vit
Det kan du ge dig fan på att jag är
Men oj det var visst du med
Jag hajar inte alls det här


Jag kan dela en bild på
Ensamma barn i mustasch
Nog kan du fixa en smiley
Som gör en kul grimas


Musen slingrar sig i näven
Med en kloakråttas mentalitet
Vem kallar du för snyltare
Vem tror du dig veta är analfabet


Kan vi prata om inre avgrund
Utan hånfull moralistisk reaktion
Om att verkligen vilja göra skada
Ätas inifrån av vrede och frustration


Vad är din jävla ursäkt
Din rätt att utspy och skymfa så
Vad är din tro på fria fula ord
Vem är det för dagen okej att trampa på















Bunden vers av Sundin
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-07 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sundin