Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som den ordmissbrukare jag är så är jag bara tvungen att.......


ORDMISSBRUK !!!!!!

Myrorna började äta från min hjärna när jag gapade för mycket över det stora stycket bara för att jag inte såg alla träden på grund av den stora skogen .
Sedan njöt jag av att att morgonstund har guld i mund och lät bli att tala eftersom det bara är silver .

Jag gjorde den fasanfulla upptäckten att det är bättre att ha en fågel i handen än tio i skogen och flydde i panik eftersom fäktandet ändå skulle gå så illa !

Sedan minns jag de bevingade orden om att : "Aldrig har så få haft så många att tacka för så lite" och dränkte mina sorger i närmsta vattendrag !

Jag nådde aldrig upp till de högsta höjderna och slapp känna den kvävande känslan som i : "Häng dom högt !"

"Varför ska du alltid lägga dig i allting ?" Den frågan ställde jag till min ytlige bekanting när han just lagt sig i en rykande gödselhög hos min granne, storbonden .

"Drick kamelmjölk så växer den nog bort !" Kändes lite taskigt när jag sade det till den puckelryggige Ringaren från Notre Dame ! Men , va´fan !

"Jag älskar analyser !" sade exkrementologen .......

Klentroget och magstarkt förevisade jag efterbörden för en aborterad hermafrodits framlidna mätress........

Suppositorier i all ära , jag föredrar supinum !" Detta sade den försupne ishockeylegenden , intet ont anande....

-----




Övriga genrer (Aforism) av Mats Henricson
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-07 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska