Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänka sig vad stor du blivit nu!


Älskade Ängel!



Älskade Ängel!

Vad Du har blivit stor nu
Det är inte klokt vad tiden går

Du är så himla fin
så jag knappt kan beskriva det i ord

Tänk just idag fyller du fem år!

Du är världens bästa femåring för oss
Vårt första underbara barn på denna jord

Älskade Ängel!

Ibland är det inte alls lätt
Varken jag eller pappa dig förstår
Men glöm aldrig bort att det finns
inget fel eller rätt
Så en änglabuskram till dig vår son
som vi hoppas enda in i ditt fina hjärta når

Det och mycket mer är du värd

Älskade Ängel!

Idag är det Din dag ihop med roligheter
drömmar kakor tårta presenter och uppmärksamhet

Kanske blir det mer vem vet

Älskade Ängel!

Vi är många som tycker om Dig

inte bara pappa lillebror och mamma

Älskade Ängel!
Du är vår present som vi inte behöver vänta på mer
Det kom ju en till ängel din lillebror som kom efter då

Nu blir det inte fler
men ni två räcker mer än så

Älskade Änglar är ni båda två!

Älskade Ängel som idag fyller fem!

Jag tänker på när du var nyfödd och sen
fick komma hem
Det var något speciellt med det ska du veta
Likaså vad du skulle heta

Lite strax innan du skulle födas drömde jag:
att en gammal dam kom och sa med barsk röst;
barnet är en pojke och han ska heta Valdemar!
Flera tyckte nej nej nej men vi väntade tills du kom
och smakade på namnet och jo det passade verkligen dej.

Älskade Ängel!
ha en riktigt bra dag
Du är en äkta solskensängel med ett eget Jag

så var det fina kloka barn du är utan oro för morgondagar

Lek och lev utan alla vuxenlagar!

Kram kram kram Älskade Ängel!




Fri vers av demonsson
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-08 07:00



Bookmark and Share


  Gudinnan VIP
Så fin att läsa.ja spara denna:-)
2013-02-08

  Peter Olausson VIP
en så fin text! Du sparar väl också till kommande år - då kan sådana ord betyda så mycket för en pojke som hunnit växa till man
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

demonsson
demonsson