Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Har sett på tågvideo...)


Tåg


Sommar
kvällståget
vått i gräset


Tågkvällar
barn räknar vagnarna
olika många


Ängens blomsterfång
plåtlastat avestatåg
gungar dem


Vågor
i det gröna havet
smalspår


Gräset står högt
en rälsbuss glider fram
tvärs över ängen


Snösöndag
tåget skär genom byn
tystnaden




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-02-08 09:41



Bookmark and Share


  Anya VIP
Rolig läsning vackert utformad. Har aldrig sett tåg på detta vis.
2013-02-13

    ej medlem längre
Mycket fint fångat...
2013-02-10

  Ira Y
Underbara! Tystnaden efter ett tåg.
2013-02-10

    ej medlem längre
Mycket fin svit ... smalspåret är min favorit ...
2013-02-10

    Ken Cassel
Bra Gun! :)
Men på slutet skulle jag vilja att det stod
tystnaden är total

Kramar..
2013-02-10

  Fredrik P. VIP

Tycker nog att "Tågkvällar" är bäst!
2013-02-08

  vera gade VIP
Första och sista ger perfekt årstidskontrast...många barndomsminnen väcks...100 vagnar vid Björboholm 1940...
2013-02-08

    ej medlem längre
bra blick i den här tågsviten
fint fångat den horisontala rörelsen
inspirerande!
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP