Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Natur

Sakte svømmer jeg gjennom det tvetydige gresset
Når blikket løftes mot den blå himmelen og blendes av solen
Kjenner jeg gleden i hele kroppen og mitt sinn fylles med en deilig ro
Jeg ser skapninger som i naturens samspill danser sommerens vals
De ser så frie og lykkelige ut
I takt med naturen beveger de seg i alle retninger
Som greiner på treet
Opp og frem
Strekker ut sine innsektsarmer
Og lar solen gjøre de godt
Varmen og kjærligheten
Fredfult og vakkert


Sakte svømmer jeg gjennom det tvedtydige gresset
Når blikket løftes mot den blå himmelen og blendes av solen
Kjenner jeg gleden i hele kroppen og mitt sinn fylles med en deilig ro

Bekkens sildrende melodi
Blomstenes farger og solens frodige selskap
Naturen er vidunderlig
I naturen er jeg fri
Alle dens farger som skifter
Fra årstid til årstid
Himmelen fra den klareste blå
Til det varmeste rødt
Til den lunefulle grå
Lynet som glittrer over himmelen
Regnet som skyller bort grusen i fra asfalten

Alt dette som er en del av dette jordelige landskap
Det runde og myke
Svulmende
Skarpe fjelltopper
Blanke fjellvegger
Kaotiske hav
Stille vann

Og jeg - svømmer sakte gjennom det tvedtydgige gresset
Jeg beveger meg i takt med naturen

Som en del av dette jordelige landskap



- Blendes av solen som kjærtegner mitt ansikt
I naturen er jeg fri




Fri vers av Nina.K
Läst 160 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-08 12:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert beskrivet,så trevligt att få med något på norska. Precis så känner jag det:i naturen är jag fri.
2013-02-08

    ej medlem längre
Jättefint !! skrivet om den lyckliga och fria känslan som finns inom oss.
Samspelet med naturen, du beskriver det så bra och njutbart att läsa !
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K