Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var får jag allt ifrån?


Seende blind

Jag har upptäckt

Ljus växer bara på träd

Men hur kan man då

Vara född blind?




Bunden vers av Unhappy
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-08 23:44



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
"ljus växer bara på träd". precis så är det ju! och precis en sån rad som jag önskar jag kommit på.

underbart!
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Unhappy
Unhappy