Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Popularitet

Där går killen som inte är rolig längre. Han som
Var så populär
Han har använt sig av
alla sina skämt.
Allting är över.
Inga skratt
ekar i korridoren längre.
Anser
att han har blivit
Tråkig.
Inte
kul längre.
Ett grått, utnyttjat skal
som
inte syns
längre.




Fri vers (Fri form) av Unhappy
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-23 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unhappy
Unhappy