Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känn det. Just det, känslan.


Vi gör som Vi vill

Vi behöver inte vara
nära dom.

Vi kan
backa undan.




Fri vers (Fri form) av Unhappy
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-03 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unhappy
Unhappy