Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


VAD vore Sverige UTAN Alliansen ?

Någonting som de inte ens kan stava till : RÄTTVISARE !!!!!!

-----




Övriga genrer (Aforism) av Mats Henricson
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-09 00:32



Bookmark and Share


  poetryGirl
var lugn deras makt kommer minska
2013-02-09

    ej medlem längre
Bra skrivet.
2013-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska