Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Full igen

Tar en djup klunk
direkt ur flaskan
skyndar på så att
tankarna på dig inte hinner få liv
Ibland ställer jag mig på tå
o tittar ut

genom mina dimmiga ögon
ser jag det som skänker legitimitet
till mitt supande

Sedan du gick har ingen
eller något varit tydlig nog

Ofta bad du mig sluta
allt jag gav dig var
att jag gärna skulle sluta supa
om bara allt kunde kännas
som när jag är full

Det förflutna drar mig i håret
o jag tar en klunk till

Jag kan inte glömma dig
utan att få dränka dig




Fri vers av fröken pia
Läst 297 gånger
Publicerad 2006-02-21 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken pia