Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad har du tänkt på, som inte jag har?


Kalla mig aldrig cp

Vem säger att jag inte
är som du?

Jag är exakt
samma materia

Har dina kläder
på mig

Men jag har känslor

Tankar.

Och därför
skulle jag inte vara

som du?




Fri vers (Fri form) av Unhappy
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-09 13:15



Bookmark and Share


  Annika Persson
Det märks så väl vem som har gått i
skola och vem som inte har det...
2013-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Unhappy
Unhappy