Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Paix.


Hippie

Många kallar mig
trädkramare

eller bara galen hippie

Själv skulle jag uttrycka mig på ett sätt

Vara det vi människor skulle vart
innan.




Fri vers (Fri form) av Unhappy
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-10 13:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En hippiegalning känner vi med,
2013-02-15

  catharina.jerbo VIP
bästa varandet!
2013-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Unhappy
Unhappy