Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärtas hem



när själen framträder
i din ömma blick
och värmen utgör
ditt leende

när hjärtat utstrålar
kärlek i din hand
och beröringen
blir helig akt

då känner jag elden
av längtan i mitt bröst
och vet var hjärtat
för evigt bor






Fri vers av Pica pica
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-02-21 14:50



Bookmark and Share


  rebecca d
vilken kärleksdikt: enkl, rak, sann...varm
2006-03-06

  DanSan
Ja så gott att läsa dessa rader en kärleksdikt som kan tolkas på olika sätt dels de älskande tu men det kan också vara Guds kärlek som jag tror har en så mycket störe innebörd!!!
Mycket gott att få ta del av! MVH Dan Cederholm
2006-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica