Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att förstå är en bra början.

Att försöka genomskåda illusioner
är en heltidssyssla,
men med lite visioner och envishet
så kanske kan vi undvika
att gåpå de värsta blindskären
som lurar under ytans förrädiska reflexer
att lära sej läsa av vågorna
kan vara en god hjälp.
Att loda djupet kan även det
ge vissa insikter

- all uppfattning om världens onska
och godhet bygger på erfarenhet
- allt som synes vara ont
är det inte alltid
- liksom att det som synes vara gott
inte heller alltid är det

Att förstå det är en bra början.




Fri vers (Fri form) av Bizon
Läst 136 gånger
Publicerad 2013-02-11 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bizon
Bizon