Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blicken följa längsmed




jag är förvånad
jag vet det finns en kanal
strömmen


de fladdrande tankarna
simmar
uppströms, nedströms


spelar ingen roll vart
hur
när
varför


bara att














Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-11 11:33



Bookmark and Share


  Järnkatten
Tycker om denna frisinnade och i sinnet fria text, applåder!!!
2013-02-12

  Quasimodo
ja, man vet inte vart de små rackarna håller hus och vart de tar väg, gillar!
2013-02-12

    ej medlem längre
Eterisk!
2013-02-12

    Birgersdotter VIP
Tycker om ...
2013-02-11

  Lars Hedlin
Fint textat
2013-02-11

  SatansSon VIP
Mysig text.
2013-02-11
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP