Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En trappa ner

När jag faller som en snöflinga
faller jag
yr, virvlande, stundom stillsamt svävande
ner mot min egna plats i mörkret
Världen är så tyst där
lämnar mig i ensamhet
Kan låta det ske
Kan kämpa emot
Kan dra i alla katastrofsnören
medan tid finns
Vet ännu inte vad som fattas mig
Men när det klarnar
lägger jag allt till rätta
Jag lovar.




Fri vers av Bellissima
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-18 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellissima