Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid I


Tid
att klippa av banden
ta stegen ut
och skapa
sammanhangen

Tiden är här
banden på plats
och ett skapande
som bara

väntar.















Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-11 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP