Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om våran himmel såg oss nu.

Såhär mitt i natten,
tänker jag på hjärtesorg.
tänk om våran himmel
såg oss nu.
tvingas vi att vara
tysta
i själens refräng.
du är iskall snö.
jag är sommarregn.
undantag för barnet
som grät,
ett förlåt till den
modige
som förlät.
inatt kan inget ändra
den sanning som
berör,
tänk om någon visste
att den vackra
var så skör.
o jag viskar tyst,
till tystnaden;

"tänk om våran himmel såg oss nu."




Fri vers av isabell.larsson
Läst 349 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-11 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isabell.larsson
isabell.larsson