Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Off-road


Skulle sluta gnälla
tänkte jag förra veckan
innan jag krakelerade
och föll i bitar
min röst tillhör en annan nu
jag föddes inte med en sträv falsett
mina mage knyts
av en annan makt
stöter ut luft
jag inte önskar andats in
Är detta slutet, tänker jag då
men jag tror det bara är början
på något annat
okänt




Fri vers (Fri form) av Bellissima
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-12 10:39



Bookmark and Share


    Bellissima
Grejjen med diktandet är väl att skriva om sina känslor. Där ingår eländet.
2013-02-12

  SatansSon VIP
Jag har bestämt mig för att försöka sluta kvirra i mkina dikter jag med. men det är svårt.
2013-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima