Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu gör det lite för ont för att orka känna, då hänger jag lite här på poeter



...och ägnar mig att skriva tomma rader
om ingenting
läser andras dikter
och slipper ta i det onda
som ändå kommer äta upp mig
lite senare
när mörkret faller




Fri vers (Fri form) av Bellissima
Läst 230 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-12 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellissima