Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rödvin och empati

Då tog jag ett glas rödvin
och åt en äcklig ost
för jag är inte vegan längre
orkar inte ens bry mig om löpen
alla animaliska jävla biprodukter
som tvingas på en
för jag klarar inte av att vara fanatiskt
och konsekvent
att ha karaktär
va´fan är karaktär
Jag vet att korna lider i slakterierna
men jag lider i mitt kök
och min utspårade dotter lider var hon nu gömmer sig
mitt älskade barnbarn ska jag släppa ifrån mig
och min lilla flicka som snart är stor gråter om kvällarna
I rumänien sniffar gatubarn lim
och barn dör av aids i afrika
och jag
mitt patetiska arsle
äter ost
med dåligt samvete




Fri vers av Bellissima
Läst 390 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-02-12 16:04



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra om samvete vs. nonchalans
2013-02-16

    jaybird
"Jag vet att korna lider i slakterierna
men jag lider i mitt kök "

Eftergifternas kranka blekhet.
En härlig bikt
långt från Luther
2013-02-12

  SatansSon VIP
Bra sden här. men ha inte dåligt samvete för osten. du är utvald.
2013-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima