Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samhället.

Utanförskap
Stereotyper
Fördomar
Olikheter

Allt hör ihop
Skriv en analys om det
Försök finna den röda tråden

Men du är begränsad
igen.
Du får bara skriva 4 sidor
Trots att det finns så mycket att säga

Låt det inte stoppa dig
Försök ändå
Du kan om du försöker

eller så skriver du om några
drar paralleller till dem andra
det är ingen analys som är vår räddning
eller våra svar
Det är bara så samhället är.




Fri vers (Fri form) av Dreamwriter
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-13 12:58



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Bra den här. Riktigt bra
2013-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Dreamwriter
Dreamwriter