Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni som känner mig ta inte dikten för allvarligt, behövde skriva av mig lite. Har saknat poesin.


Sorgen knackar på även i den lyckligaste själ.

Jag är arg.
Jag är ledsen.
Jag är ledsen för att jag är arg
och arg för att jag är ledsen.

Timmarna går som aldrig förr,
men ändå knackar sorgen på min dörr.

Jag är kaos.
Jag är turbulent.
Jag är turbulent av allt kaos
och jag är kaos för att allt är turbulent.

Beklagar säger folk,
men det är ju redan försent.

Jag är ensam.
Jag är omringad.
Jag är ensam fast omringad av mängder.
Jag är omringad av kärlek, men ändå ensam.

Vi finns för dig dem säger,
men vad gör det, när sorgen i mitt hjärta rum äger.




Bunden vers (Rim) av Dreamwriter
Läst 380 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-16 21:19



Bookmark and Share


  Amanda Lantz
Bra skrivet!
Känner igen mig väldigt väl
2014-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Dreamwriter
Dreamwriter