Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så trött

Så trött
Så trött på lögner
Så trött på människor
Så trött på dubbelmoral
Så trött på verkligheten

Så trött
Så trött på att låtsas
Så trött på att försöka
Så trött på att bita ihop
Så trött på denna vardag

Så trött
Så trött på livet
Så trött på egoism
Så trött på respektlöshet
Så trött på tiden




Fri vers (Fri form) av Dreamwriter
Läst 267 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-24 12:45



Bookmark and Share


    //Nikita
Det blir väldigt tröttsamt.
2014-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Dreamwriter
Dreamwriter