Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet.

Just nu dör någon.
Just nu föds någon.
Just den där någon va en gång du, det var du om föddes.
Kanske var det igår.
Förra månaden.
Förra året.
Förra decenniet.
Men det spelar ingen roll, för du föddes någon gång.

Men du kommer också dö någon gång.
Det kan vara nu.
Det kunde varit igår.
Det kan vara imorgon.
Om en vecka.
Om en månad.
Om ett år.
Om flera år.
Ingen vet egentligen.

Men vi vet alla att vi kommer dö.
Men samtidigt som vi dör, kommer någon annan föddas.
Den där andra, var en gång du i någon annans ögon.




Fri vers (Fri form) av Dreamwriter
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-10 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dreamwriter
Dreamwriter