Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kär i en ängel.

I timmar jag här kan sitta
och på mina blanka sida titta.

Mitt hjärta ord ut skriker,
men mina fingrar inte det rätta skriver.

Jag kan inte med ord förklara.
Hur det är att din få vara.

Jag kan inte med ord förstå.
Hur du mig så lycklig kan få.

Jag kan bara dig uppmana.
Att jag vill att du kvar ska stanna.




Bunden vers (Rim) av Dreamwriter
Läst 325 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-24 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dreamwriter
Dreamwriter