Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig mer än orden

Den kärlek jag känner för dig
har tappat orden

Den värme du ger till mig
är den varmaste på jorden

Du är omtänksamhetens total
och mitt verkliga hjärtas val

Jag kan inte skriva hur då
för det går liksom inte att uppnå




Bunden vers (Rim) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-13 19:27



Bookmark and Share


    Dr. Paradis
Underbar text. Vackert.
2013-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt