Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du bad om det


fast inget bad i världen kan göra en sån som du

ren


kanske känner du dig nöjd nu
men det varar inte så länge till

till skillnad från din sjuka hjärna
som aldrig kommer bli frisk












pssst du är polisanmäld







Fri vers (Fri form) av Sanningsägaren VIP
Läst 264 gånger
Publicerad 2013-02-13 22:39



Bookmark and Share


  tom boreland
älg istället för ren
2013-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP