Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats dag

 

Idag är det alla hjärtans dag
och ensam i mörkret där sitter jag
ingen att hålla hårt i min hand
ingen som sätter mitt hjärta i brand

Jag är inte ensam det finns många fler
som helst dagen helt vill glömma
drar filten över huvudet den finns inte mer
och nu jag kan fortsätta att drömma

du finns någonstans.......

 




Bunden vers av Christin Lederman VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-14 08:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vemodiga och längtande ord...men ge inte upp...fortsätt drömma...
2013-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP