Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur: "På Resa - mellan framåt och tillbaka".


Efterskalv...

 

 

På nytt en kväll i suspenderad väntan
mellan världarna som håller vakt,
så inget landar i den drömda gläntan
som en gång var målet för min jakt.
(Från drömmen anar jag ett efterskalv.)


Så har min resa landat i att resa
liksom flykten blivit till ett liv,
där andetag och hjärtslag är de glesa
toner som fick bli mitt ledmotiv.
(En famn, om än så stark, är alltid halv.)

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av OmE
Läst 382 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-02-15 21:14



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Det bästa jag läst på länge!
Blir min första favorit!

2013-02-22

    ADI Nehlin
vackert, vackert
2013-02-18

    Katta70 VIP
Så fantastiskt bra!
2013-02-16

  Marcus Liljedahl
Det inre och yttre är välbalanserat.
"Den drömda gläntan...för min jakt" är sublim.
Mycket bra, jag känner inte av versmåttet, dikten lyfter...
Har du aldrig funderat på en sonettkrans?
2013-02-16
  > Nästa text
< Föregående

OmE
OmE