Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marmor



Han vill kalla mig mamma
han kallar hela familjen mamma
ibland också mörkhåriga tjejer på gatan
men det är vi som kommer
när han ropar




Fri vers (Fri form) av Bellissima
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-14 11:13



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Rolig smågrabb.
2013-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima