Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utbytbar


Jag är en mormor
och en mormor är användbar
hela vägen till stupet
sen kan en mormor kan bytas ut
för en mormor är rättslös
Det är det bästa för er båda
säger soc




Fri vers (Fri form) av Bellissima
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-14 15:35



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Staten är satan.mormödrar ska ha lika lön som en politiker tycker jag.
2013-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima