Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att känna sig sedd och kunna hålla känslan kvar....kan vara ljuvlig.


Bekräftelse


Det kan räcka med
en smekning mot
min hand

ett ögonkast
där blicken
dröjer kvar

känslan att
bli förstådd
utan ord

ett möte
där tiden
stannar

jag förvånas
över den
närhet som
skapas
blir till
och kan dröja
kvar som en
fortplantning
inom mig.




Fri vers av Karin Rosberg
Läst 349 gånger
Publicerad 2006-02-21 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg