Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utopier och orimliga drömmar

vi får aldrig tillbaka denna dag
låt oss se till att tömma den
så finns det ingenting att återvända till
blicka framåt tillsammans med mig min sköna
tillåt det som tidigare hänt dig stå still
medan vi färdas framåt i en ofattbar fart
mot det vi båda vill




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 435 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-02-14 21:21



Bookmark and Share


  Adagio
ja det är så sant, så sant...att leva i nuet har jag lärt mig, ingen kan krossa mina drömmar, för nya varje dag. Livet är underbart vill inte missa en minut. Livet är underbart !
2013-02-22

  Schizooliza
Tack min vän. Härligt när nån annan lyckas fånga min känsla så skarpt. Klockrent. Tack!
2013-02-19

  Bo Himmelsbåge
Väl skaldat om att leva i nuet, men samtidigt med full fart framåt!
2013-02-15

    ej medlem längre
Snyggt!

Att skriva fram tankar hos läsaren-kan du!
2013-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling